Please, place your quick order here!
Varenummer Mængde Article Name Pris Total  
Fjern

AWN Kikkert Searanger IV

AWN

Kikkerten produceres og sælges iht. tyske kvalitets standarder. Kikkerten har indbygget kompas med lys. Optikken er under nitrogen-tryk, hvilket forebygger dug på indersiden af linsen. Flyde-rem og taske er inkluderet.

... Læs mere ...

Produktinformation zu AWN Kikkert Searanger IV

AWN Marine kikkert Searanger IV 7x50 optik

Kikkerten produceres og sælges iht. tyske kvalitets standarder. Kikkerten har indbygget kompas med lys. Optikken er under nitrogen-tryk, hvilket forebygger dug på indersiden af linsen. Flyde-rem og taske er inkluderet.

AWN Marine kikkert Searanger IV er robust selv under ekstreme forhold, bl.a. er den vandtæt ned til 5 meter.

Takket være det indbyggede kompas, kan du selv i det værste uvejr finde kursen. Om natten kan du, med et enkelt tryk på en knap, aktivere belysningen af det indre kompas.

Denne AWN kikkert er enestående når det gælder pris/kvalitets forholdet. Searanger IV leveres med flyde-rem, taske og linse-pudseklud. For at sikre optimal kvalitet, er Searanger IV udviklet og produceret iht. Tyske standarder.

Afstanden mellem øjnene varierer fra person til person. For at sikre en perfekt interaktion mellem dine øjne og øje-kopperne på kikkerten, kan du justere begge øje-kopper som du ønsker og således opnå et optimalt og skarpt synsfelt.

Øjestykkerne er udstyret med gummi-øjekopper, som giver enestående komfort og sikrer, at kikkerten er behagelig at anvende også over en længere periode. Vending af gummi-øjekopperne udvider synsfeltet og giver også brillebærere et godt og behageligt udsyn gennem kikkerten.

En anden udmærkelse ved kikkerten er den integrerede gitter-linje, som gør det muligt at beregne afstande og størrelser på objekter.

Denne AWN Searanger IV har en stribe funktioner, der kombineret med tysk kvalitet og grundighed samt en hidtil uset lav pris, sætter helt nye standarder for kikkerter i denne kategori.

Regulering af afstanden mellem øjestykkerne

Afstanden mellem øjnene varierer fra person til person. For at opnå et perfekt samspil mellem dine øjne og kikkertens okularer, skal du holde kikkerten foran dine øjne og ændre afstanden mellem de to okularer ved at flytte dem sammen eller fra hinanden, så du får et klart og fuldt synsfelt.

Fokusering

Kikkerten er udstyret med enkelt-okularindstilling 6, som sikrer større dybdeskarphed. Drej på okularindstillings for at fokusere på et objekt, der befinder sig længere væk.
Med okularindstilling 6 skal du kun justere skarpheden, når du skifter til forskellige fjerne objekter med store afstandsforskelle.

Vending af øjekopper

Vigtigt funktion for personer, der bruger briller.
Gummi-øjekopperne på kikkerten kan vendes således, at brillebærere får fuldt udsyn igennem kikkerten.

Kompas

Når du ser igennem kikkerten vil du observere en grad-inddelt skala (350, 360,10). Denne skala er et lysende 360 graders kompas. Hvis du eksempelvis kan aflæse værdien 360° i kompasset betyder det, at du ser stik mod nord. Hvis du kigger stik mod syd vil skalaen vise 180°.

Kompas lys

Når det er mørkt kan du tænde lyset i det integrerede kompas. Når du trykker on/off knappen ned vil lyset være tændt så længe knappen holdes nede.
Udskiftning af batterier
Når lyset i kompasset begynder at blive svagere, er det tid for udskiftning af batterier. Dækslet åbnes med en mønt og udskiftes (CR1225). Vær opmærksom på at vende batteriet korrekt.

Beregning af afstande

For at kunne beregne en afstand til et objekt, er det nødvendigt at kende objektets størrelse.
Kig igennem kikkerten mod det ønskede objekt og aflæs antallet af gitter-linjer, som objektet dækker. Divider nu størrelsen af objektet med antallet af aflæste linjer ganget med 5. Multiplicer resultatet med 1.000 og du får afstanden til objektet i meter. Eksempel: Et tårn dækker 6 gitterlinjer i okularet og har en kendt højde på 60 meter.

Afstanden til tårnet er: (60: (6 X 5)) X 1,000 = 2,000 m

Rengøring af kikkerten

1. Fjern grove støvpartikler med en børste.

2. Brug en blød, fnugfri renseklud til yderligere rengøring.

3. Hvis der fortsat er snavs på linserne, så fugt kluden med ren alkohol (sprit). Rengøringen skal ske uden hårdt tryk.

Inkluderet i leveringen

AWN Searanger IV kikkert, behagelig flyde-rem, praktisk taske, covers til linser og øjekopper, speciel renseklud.

Bedømmelser zu AWN Kikkert Searanger IV

There are no reviews available yet
Lignende Produkter