Please, place your quick order here!
Varenummer Mængde Article Name Pris Total  
Fjern

Gummistøvler

 1. Polartec Power Stretch
  OCEAN Pro+ Sejler gummistøvle - kortskaftet "Sydney"

  Sejler gummistøvlen "Sydney" fra OCEAN Pro+ har indersål som kan tages ud og tørres hurtigt. Sålen er af naturgummi og skridsikker. Hæl og vrist er forstærket og giver foden ekstra støtte. Materiale: naturgummi.

  marine navy
  Ekskl. moms: 99.999.999,00 Kr Inkl. moms: 229,95 Kr

  Leveringstid: 2-3 Tage

  Til Produkt
 2. AWN
  OCEAN Pro+ Gummistøvler langskaftede

  Langskaftet gummistøvle med snørre i skaft som sikrer, at støvlen kan lukkes til for oven så vandet ikke løber ind. "Kap Horn" fra OCEAN Pro+ har, ligesom vores kortskaftede model "Sydney II" skridsikre såler, som sikrer et godt fodføste på bådens dæk og andre våde overflader. Sætter ikke mærker på dækket. Begge støvler har aftagelig indersål og er forstærket omkring hæl og fod.
  Materiale: naturgummi

  marine
  Ekskl. moms: 99.999.999,00 Kr Inkl. moms: 109,95 Kr

  Leveringstid: 2-3 Tage

  Til Produkt
 3. AWN
  AWN High Class gummistøvle

  Sejler gummistøvle fra AWN lavet af ægte naturgummi, som gør støvlen flot og blødt, fleksibel og slidstærk. Selv i koldt vejr bevares materialets elasticitet. Denne meget komfortable sejler gummistøvle har lys "non-marking" sål, som ikke laver mærker på dækket, og som står godt fast på våde overflader. Gummistøvlen er foret indvendig med bommuld, som gør støvlem behagelig at have på og giver god komfort. Indersålen er aftagelig og har stødabsorbtion i hælen. Gummistøvlen har på hælen røde AWN-bogstaver på venstre/bagbord støvle og grønne AWN-bogstaver på højre/styrbord støvle.

  navy
  Ekskl. moms: 99.999.999,00 Kr Inkl. moms: 309,95 Kr

  Leveringstid: 2-3 Tage

  Til Produkt