Please, place your quick order here!
Varenummer Mængde Article Name Pris Total  
Fjern

Cobb - Grill "Easy to go"

Cobb

Cobb-Grill "Easy to Go". Ideel til båd, camping og picnic.

... Læs mere ...

Produktinformation zu Cobb - Grill "Easy to go"

Cobb-Grill "Easy to Go". Innovativ videreudvikling af en verdens succes. Handy model – vejer kun 3,5 kg og er kun 17,5 cm høj. Grillen er klar på få min ved brug af Cobb’s egne briketter og kan sagtens lave mad til op til 6 personer.
Med kun 6 briketter producerer Cobb-grillen en temperatur på 280-300 °C. Takket være Cobb grillens effektive isolering opvarmes den kun ubetydeligt udvendigt og kan bæres og flyttes under drift. Med Cobb "Easy to Go" kan du grille, stege, bage og lave mad. Grillpladen til denne model er med non stick belægning og er perfekt til grillning af pølser, steaks, koteletter osv.
I inderskålen kan du tilberede kartofler og grøntsager samtidig med du griller på grillpladen – så selvom grillen er lille har den en stor kapacitet.

Denne grill er perfekt til både, camping og picnic. Lille, men rummelig og let at rengøre. Der er lagt stor opmærksomhed på detaljer og design. Materialerne i Cobb-grill er af højeste kvalitet - rustfrit stål og plast af høj kvalitet.

Folieindsatsen fanger løbende fedt og marinade og kan nemt bortskaffes efter grillning. En pakke indeholder 6 foliebakker.

Ønsker du også at kunne Ryge, langtidsstege, bage og koge kan du til enhver tid udvide din Easy to go grill til et udekøkken ved at tilkøbe låg og div. tilbehør.

Cobb Quick BBQ'erne er individuelt pakket, hvilket sikrer rene fingre og fugtbeskyttelse. Tænd med lighteren og grillen er klar til brug efter 2-3 minutter. Brændetid: op til 1 1/2 time. I en pakke er 5 Quick BBQ inkluderet.

Produkt egenskaber
Vægt 3,5 kg
Brændstof Briket
Mærke Cobb
Materiale Stål plast
Nedbrydning/korrosion Rustfrit
Højde 30 cm
Diameter 32 cm

Bedømmelser zu Cobb - Grill "Easy to go"

There are no reviews available yet
Lignende Produkter