Please, place your quick order here!
Varenummer Mængde Article Name Pris Total  
Fjern

VC

 1. International
  International VC Offshore EU

  VC Offshore EU er en hård antifouling, der er egnet til sejl- og motorbåde, hvor betingelser for begroning er gunstige. Tørrer hurtigt til en hård og glat overflade, som er nem at rengøre og som er modstandsdygtig over for slid. Den glatte finish giver højere hastigheder og forbedret brændstofeffektivitet. Den hårde, polerbare malingsfilm er ideel til regattaer og hurtige motorbåde. Velegnet til glasfiber, træ, stål /støbejern og bly. Ikke egnet til aluminium, lette metaller eller galvaniserede overflader. Rækkeevne: 10,5 m² / l. Fortynding: VC General Thinner. OBS: Brug biocidholdige produkter med omhu. Læs altid etiketten og produktoplysningerne før brug.

  Starter ved: Ekskl. moms: 379,95 Kr Inkl. moms: 379,95 Kr

  Til Produkt
 2. International
  International VC 17m® Extra

  International´s Bestseller VC® 17m findes også i en version  VC® 17m Extra, som er særlig velegnet, hvor forholdene for begroninger på båden er gunstige, som eksempelvis i Nord- eller Østersøen. Her er VC® 17m Extra er en yderst effektiv hård tyndfilm antifouling/bundmaling.

  Starter ved: Ekskl. moms: 439,95 Kr Inkl. moms: 439,95 Kr

  Til Produkt
 3. International
  International VC 17m®

  VC 17m® er en lavfriktion, tyndlags hård antifouling som er velegnet til motor- og sejlbåde. Den er ideel til vande, hvor begroningen er begrænset. VC 17m® er meget let at anvende og tørrer inden for få minutter til en meget glat, hård overflade. Der er ikke behov for at slibe mellem lagene. Ikke desto mindre er der ingen opbygning af tykke lag maling. Velegnet til GRP, stål / støbejern og bly. Ikke egnet til aluminium, lette metaller eller galvaniserede overflader. Bemærk venligst kompatibiliteten med andre antifoulings eller kontakt den internationale hotline. rækkeevne: 11,7m² / l. Fortynding: VC General Thinner. OBS: Brug biocidholdige produkter med omhu. Læs altid etiketten og produktoplysningerne før brug.

  Starter ved: Ekskl. moms: 369,95 Kr Inkl. moms: 369,95 Kr

  Til Produkt